με μια γρήγορη και εύκολη σάλτσα ντομάτας!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
4 κολοκυθάκια περίπου 4 φλιτζάνια, κομμένα σε λεπτές χυλοπίτες με ένα σπειροειδές λαχανικών
1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 1/2 φλιτζάνι ντομάτες ψιλοκομμένες
1/8 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
1/8 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες κόκκινης πιπεριάς
Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
1 κουταλιά της σούπας βασιλικό ψιλοκομμένο
Παρμεζάνα για γαρνίρισμα αν θέλουμε
Προσθέστε λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
4 κολοκυθάκια περίπου 4 φλιτζάνια, κομμένα σε λεπτές χυλοπίτες με ένα σπειροειδές λαχανικών
1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 1/2 φλιτζάνι ντομάτες ψιλοκομμένες
1/8 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
1/8 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες κόκκινης πιπεριάς
Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
1 κουταλιά της σούπας βασιλικό ψιλοκομμένο
Παρμεζάνα για γαρνίρισμα αν θέλουμε
ΟΔΗΓΙΕΣ
Προσθέστε το κρεμμύδι και μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέστε το σκόρδο και μαγειρέψτε για ένα επιπλέον λεπτό.
Προσθέστε ψιλοκομμένες ντομάτες, ρίγανη και νιφάδες κόκκινης πιπεριάς.
Προσθέστε ψιλοκομμένες ντομάτες, ρίγανη και νιφάδες κόκκινης πιπεριάς.
Αφήνουμε να σιγοβράσει και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά.
Προσθέστε τα νουντλς κολοκυθιού στη σάλτσα και μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
Ανακατεύουμε με βασιλικό και παρμεζάνα.
Προσθέστε τα νουντλς κολοκυθιού στη σάλτσα και μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
Ανακατεύουμε με βασιλικό και παρμεζάνα.
Αλατοπιπερώνουμε αν θέλουμε.
Σερβίρετε αμέσως.