Σελίδες
Αρχική σελίδα
Γλυκιές αμαρτίες
Συνταγές της γιαγιάς
Χρήσιμα & Συμβουλές
Άλλες εποχές
Για μερακλήδες
Υγεία
Facebook
Instagram
Twitter
Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013
Πόσο χρόνο χρειάζονται τα κρεατικά για να ψηθούν;
Δες τον μικρό αυτό οδηγό...
Χρόνος ψησίματος για κάθε κιλό κρέας
Χοιρινό: 1 ώρα στους 190 0C
Κοτόπουλο: 45 λεπτά στους 180 0C
Μοσχάρι: 45-50 λεπτά στους 190 0C
Αρνί: 45 λεπτά στους 180 0C
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα