Ζύμη για κρέπες...
Υλικά
Γάλα εβαπορέ 1 κουτί
Ζάχαρη 2 γεμάτες κουταλιές σούπας
Αλάτι 2 κόφτα κουταλάκια γλυκού
Αυγά 3
Λάδι 1 1/2 ποτήρι νερού
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ όσο πάρει μέχρι να γίνει ένας ωραίος χυλός
Νερό 1 1/2 κουτί από το γάλα
Προετοιμασία: 5 λεπτά
Μαγείρεμα: 15 λεπτά
Οδηγίες
Αδειάζουμε σε μια λεκανίτσα το γάλα και γεμίζουμε μιάμιση φορά το κουτί με νερό και το βάζουμε και αυτό.
Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι που το αφήνουμε για το τέλος.
Έχουμε ζεστάνει πάρα πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι για κρέπες και ψήνουμε λίγο λίγο από τον χυλό που φτιάξαμε. Έτσι μία μία κρέπα δημιουργεί το σχήμα της αλλά πάντα σε δυνατή φωτιά.
Με την ζύμη αυτή φτιάχνουμε και γλυκές και αλμυρές κρέπες