Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Ψαρόσουπα με κοκκινόψαρο


Εύκολη, Πεντανόστιμη ψαρόσουπα με κοκκινόψαρο 

Υλικά συνταγής

700 γρ. κοκκινόψαρα
1 κρεμμύδι κομμένο στα 4
100 γρ. καρότα
100 γρ. κολοκυθάκια
100 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100 γρ. πατάτες
100 γρ.σέλινο
150 γρ. ελαιόλαδο
1 ποτήρι του κρασιού χυμό λεμονιού
αλάτι & πιπέρι 

Οδηγίες μαγειρέματος

Βράζουμε σε μία κατσαρόλα το ψάρι με το κρεμμύδι - κομμένο στα τέσσερα - και αλάτι για 15 λεπτά. Στραγγίζουμε το ζωμό και τον κρατάμε. 
Βγάζουμε το ψάρι και αφαιρούμε τα κόκαλα και το "σπάμε" σε μικρά κομμάτια. 
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με τα καρότα, σέλινο, κολοκύθια και πατάτες, κομμένες σε κύβους για 3 λεπτά. 
Προσθέτουμε το ζωμό και το ψάρι, αλάτι, πιπέρι. 
Βράζουμε για 15 λεπτά και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και η σούπα είναι έτοιμη.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !!!