
1 συσκευασία κατεψυγμένο μπακαλιάρο
Μερικές πατατούλες για γαρνίρισμα
1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο
Χυμό από μια φρέσκια ντομάτα
1 ντομάτα σε ροδέλες ή μια κονσέρβα ντοματάκια
1 κ.γ. πελτέ
Αλάτι και πιπέρι
Μπαχάρι σε κόκκους
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ξεπαγώνουμε τον μπακαλιάρο μας.
Τον αραδιάζουμε στο ταψί μας μαζί με τις πατάτες.
Προσθέτουμε από πάνω τις ροδέλες από το κρεμμύδι και της ντομάτας.
Βάζουμε ανάμεσα το σκόρδο και περιχύνουμε με τον πελτέ και τον χυμό ντομάτας.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας, λαδάκι και νερό ίσα να σκεπάσει το φαγητό μας.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 60 λεπτά,
για να ψηθούν οι πατάτες καλά.
Tip: Προσοχή με το αλάτι γιατί ο μπακαλιάρος δεν είναι πάντα ξαλμυρισμένος.
Καλή σας όρεξη !!!