
Υλικά για την γρήγορα αυτή καρμπονάρα:
300 γρ μακαρόνια
500 γρ μανιτάρια
6 φέτες μπέικον
150 γρ παρμεζάνα
2 σκ. Σκόρδο
250 ml κρέμα γάλακτος
100 ml λευκό κρασί
1 κγ Θυμάρι
3 κσ Μαϊντανό
Αλάτι και Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια δυο λεπτά λιγότερο από όσο λέει η συσκευασία,
Κόβουμε σε κομματάκια το μπέικον.
Βάζουμε λίγο ηλιέλαιο στο τηγάνι και προσθέτουμε το μπέικον και μετά από λίγο τα μανιτάρια.
Όταν σοταριστούν προσθέτουμε το σκόρδο, σβήνουμε με κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Όταν πάρει βράση αφήνουμε 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι μας.
Ρίχνουμε το θυμάρι, μαϊντανό, αλατοπίπερο και παρμεζάνα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε
Η καρμπονάρα μας είναι έτοιμη...
Καλή σας όρεξη !!!